مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 15 مهر 1403 ساعت 11:302024-10-06اقتصادي

نیاز 18 همتی سرمایه برای اجرای شبکه فاضلاب شهر یزد


مدیرعامل شرکت مجری شبکه فاضلاب شهری با بیان اینکه اجرای شبکه فاضلاب شهر یزد به 18 همت سرمایه نیاز دارد، گفت: اجرای این طرح بزرگ در شهر یزد به همت مضاعف مسئولان و اصحاب رسانه نیاز دارد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، مسعود اسلامی در میزگرد رسانه ای با موضوع پساب گفت: در راستای جلوگیری از استفاده صنایع از منابع آب زیرزمینی، اجرای شبکه فاضلاب شهری شهر یزد در سال 1401 اجرایی شد.

وی افزود: در این طرح با اجرای یک هزار و 560 کیلومتر خط شهری و جمع آوری و تصفیه فاضلاب شهری، پسابی معادل 800 لیتر بر ثانیه برای استفاده صنایع در دسترس قرار می گیرد.

عباس فقیه خراسانی کارگزار بازار آب یزد نیز در این نشست با بیان اینکه حکمرانی دقیق آب به هماهنگی در 3 بخش تامین، توزیع و مصرف آب وابسته است، تامین آب را در حوزه اختیارات دولتی و مصرف آب را در حوزه بهره برداران خواند و افزود: در حوزه توزیع آب همواره ناهماهنگی هایی میان بهره برداران و بخش دولتی وجود داشته است.

وی با بیان اینکه توزیع آب، مثل آنچه در طرح اصلاح و تعدیل پروانه های آب اتفاق افتاد، محل مناقشه میان حکمرانی دولتی آب و بهره برداران است، بازار آب یزد را حد واسط میان این دو بخش خواند که می تواند مناقشات اجتماعی را از مسیر تامین عادلانه آب و مصرف بهره ورانه آب کاهش دهد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نیاز 18 همتی سرمایه برای اجرای شبکه فاضلاب شهر یزد

نیاز 18 همتی سرمایه برای اجرای شبکه فاضلاب شهر یزد