مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 29 مهر 1403 ساعت 11:302024-10-20اقتصادي

جمع آوری 30 تن آلودگی نفتی از آب های سرزمینی خارگ


مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: عملیات پاک سازی آلودگی نفتی خارگ برای نخستین بار در آب های سرزمینی با روشی نوین و تخصصی (براش اسکیمر) آغاز شد.

- ایسنا/بوشهر مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: عملیات پاک سازی آلودگی نفتی خارگ برای نخستین بار در آب های سرزمینی با روشی نوین و تخصصی (براش اسکیمر) آغاز شد.

به گزارش ایسنا، محمد شکیبی نسب در گفت وگو با خبرنگاران در جلسه ی نشست با معاونان اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر افزود: نشت نفت از خطوط انتقال نفت و یا در هنگام عملیات انتقال مشتقات نفتی از کشتی به کشتی دیگر رخ داده که بلافاصله پس از دریافت گزارش از شرکت نفت فلات قاره، پایش منطقه و اقدامات لازم مورد پیگیری قرار گرفت.

وی بیان کرد: شناور دریاپاک 1 با مشاهده آلودگی در منطقه، با توجه به شرایط مناسب جوی، از تجهیزات تخصصی و بازوهای شناور (LORS) برای پاکسازی استفاده کرد.

شکیبی نسب ادامه داد: ویژگی خاص این عملیات بکارگیری روشی نوین و تخصصی برای پاک سازی آلودگی های نفتی است که این مهم با استفاده از ظرفیت شناور تخصصی دریاپاک 1 برای نخستین بار در آب های کشور انجام شده است.

وی اضافه کرد: تاکنون 30 تن مواد نفتی جمع آوری شده که در مخزن شناور دپو و در بندر بوشهر تخلیه می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جمع آوری 30 تن آلودگی نفتی از آب های سرزمینی خارگ

جمع آوری 30 تن آلودگی نفتی از آب های سرزمینی خارگ