مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 18 مهر 1403 ساعت 12:502024-10-09بين الملل

رفع حادثه در خط انتقال آبرسانی از خلیج فارس / آبرسانی به 3 شهر جنوب فارس به روال معمول بازگشت


خط انتقال 400 میلی متری GRP از تأسیسات آبرسانی خلیج فارس که در ورودی شهرستان مهر دچار حادثه شده بود، در تلاشی یک روزه ترمیم شد و آبرسانی به مشترکین آب شرب سه شهر جنوبی فارس به روال عادی بازگشت.

- ایسنا/فارس خط انتقال 400 میلی متری GRP از تأسیسات آبرسانی خلیج فارس که در ورودی شهرستان مهر دچار حادثه شده بود، در تلاشی یک روزه ترمیم شد و آبرسانی به مشترکین آب شرب سه شهر جنوبی فارس به روال عادی بازگشت.

با تلاش اکیپ تاسیسات و رفع حوادث امور آبفا شهرستان مهر، خط انتقال 400 میلی متری GRP از خط آبرسانی خلیج فارس( خط انتقال محرم) که در ورودی شهرستان مهر دچار شکستگی و موجب هدر رفت آب می شد، در کمترین زمان ترمیم و مقاوم سازی شد.

با مرمت این خط انتقال، آبرسانی به 6000 مشترک آب شرب ( 18000 نفر) از مردم شهرهای مهر، خوزی و وراوی شهرستان مهر به روال معمول بازگشت.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شرکت آبفا فارس، خط انتقال آبرسانی خلیج فارس (خط انتقال محرم) به طول 1000 کیلومتر، از سد کوثر یا تنگ دوک در استان کهگیلویه و بویر احمد آغاز می شود و علاوه بر تأمین آب شرب شهرها و روستاهای استان های مسیر، آب شرب شهرستان های لامرد و مهر در جنوب استان فارس را نیز تأمین می کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رفع حادثه در خط انتقال آبرسانی از خلیج فارس / آبرسانی به 3 شهر جنوب فارس به روال معمول بازگشت

رفع حادثه در خط انتقال آبرسانی از خلیج فارس / آبرسانی به 3 شهر جنوب فارس به روال معمول بازگشت