مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 10 مهر 1403 ساعت 13:552024-10-01اقتصادي

نخستین هتل آپارتمان سراوان در هفته گردشگری افتتاح شد


زاهدان_مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان وبلوچستان از افتتاح نخستین هتل آپارتمان در شهرستان سراوان در هفته گردشگری خبر داد.

- زاهدان_مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان وبلوچستان از افتتاح نخستین هتل آپارتمان در شهرستان سراوان در هفته گردشگری خبر داد.

محمدهادی طهرانی مقدم در گفت وگو با، افزود: صبح امروز سه شنبه و در پنجمین روز از هفته گردشگری و با حضور فرماندار، اعضای شورای اداری شهرستان و رییس اداره سرمایه گذاری میراث فرهنگی استان و سایر مدیران شهرستانی نخستین هتل آپارتمان این شهرستان به بهره برداری رسید.

وی ادامه داد: این هتل، در زمینی به مساحت 767 مترمربع و دارای کاربری گردشگری بوده که در سه طبقه احداث شده و مجموعاً دارای 15 اتاق و40 تخت هست که با سرمایه گذاری 30 میلیارد ریالی از نوع تبدیلی و تکمیلی فعال شده است.

به گفته این مقام مسؤول، با افتتاح این هتل آپارتمان، برای 10 نفر در بخش های مختلف جمله رستوران، خدمات هتل و غیره اشتغال پایدار ایجاد شده و سرمایه گذار آن در نظر دارد بخش های تکمیلی از جمله پارکینگ، تالار پذیرایی روباز و غیره را به زودی به بهره برداری برساند که میزان اشتغال زایی آن نیز افزایش خواهد یافت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نخستین هتل آپارتمان سراوان در هفته گردشگری افتتاح شد

نخستین هتل آپارتمان سراوان در هفته گردشگری افتتاح شد