مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 21 مهر 1403 ساعت 12:152024-10-12ورزشي

کوهپایه زاده: با دست خالی نمی توان به سمت تکنولوژی رفت/ نعمتی و جوانمردی همچنان هستند


رییس فدراسیون ورزش جانبازان و توانیابان گفت: برای بهبود رکورد ورزشکاران و افزایش تعداد رشته ها و مدال های خود در پارالمپیک 2025 نیاز به سرمایه گذاری بیشتر و تغییر باور مسوولان نسبت به ورزش جانبازان و توانیابان است.

- کوهپایه زاده: با دست خالی نمی توان به سمت تکنولوژی رفت/ نعمتی و جوانمردی همچنان هستند رییس فدراسیون ورزش جانبازان و توانیابان گفت: برای بهبود رکورد ورزشکاران و افزایش تعداد رشته ها و مدال های خود در پارالمپیک 2025 نیاز به سرمایه گذاری بیشتر و تغییر باور مسوولان نسبت به ورزش جانبازان و توانیابان است.

به گزارش ایسنا، جلیل کوهپایه زاده در نشست خبری که امروز در محل فدراسیون برگزار شد به بررسی عملکرد کاروان ایران در پارالمپیک 2024 پرداخت و گفت: با کسب 25 مدال در این دوره از بازی های پارالمپیک، تعداد مدال های فرزندان ایران ادوار ده گانه به بیش از 180 مدال رسید که افتخار بزرگی برای کشور بود که چنین افتخاراتی در سایر فدراسیون ها کمتر دیده شده است.

وی افزود: از 25 مدال کسب شده 16 مدال برای فدراسیون جانبازان و توانیابان بود که در حقیقت 43 درصد مدال ها سهم این فدراسیون بود.

کوهپایه زاده خاطرنشان کرد: نباید خود را پشت این مدال ها پنهان کنیم و از عملکردمان راضی باشیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کوهپایه زاده: با دست خالی نمی توان به سمت تکنولوژی رفت/ نعمتی و جوانمردی همچنان هستند

کوهپایه زاده: با دست خالی نمی توان به سمت تکنولوژی رفت/ نعمتی و جوانمردی همچنان هستند