مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 15 مهر 1403 ساعت 08:102024-10-06سياسي

مدیریت ناترازی بنزین با تکیه بر تاکتیک اعطای سهمیه به نفر

مدیریت ناترازی بنزین با تکیه بر تاکتیک اعطای سهمیه به نفر

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی به تحلیل مشکلات مرتبط با تأمین بنزین و راهکارهای موجود برای مدیریت ناترازی این فرآورده سوختی پرداخت و بر ضرورت اجرای طرح تخصیص بنزین به کد ملی تأکید کرد.

- عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی به تحلیل مشکلات مرتبط با تأمین بنزین و راهکارهای موجود برای مدیریت ناترازی این فرآورده سوختی پرداخت و بر ضرورت اجرای طرح تخصیص بنزین به کد ملی تأکید کرد.

امیر حیات مقدم، نماینده مردم امیدیه، بندرماهشهر و هندیجان و عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفت گو با خبرنگار مهر درباره چالش های مربوط به تأمین بنزین و طرح های پیشنهادی برای مدیریت ناترازی این فرآورده سوختی گفت: به نظر من، اجرای طرح تخصیص بنزین به افراد به جای افزایش قیمت آن می تواند راهکاری مؤثر باشد.

این طرح می تواند به مدیریت ناترازی بنزین کمک کند و همچنین از طریق تخصیص مشخص، میزان مصرف را کنترل کند.

حیات مقدم در ادامه با اشاره به مشکلات مربوط به قاچاق بنزین و گازوییل در کشور گفت: متأسفانه قاچاق گازوییل به شدت در کشور رواج دارد و این موضوع نیازمند توجه ویژه ای است.

برای کنترل ناترازی بنزین، باید به طور همزمان بر روی کاهش قاچاق این دو فرآورده سوختی کار کنیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مدیریت ناترازی بنزین با تکیه بر تاکتیک اعطای سهمیه به نفر

مدیریت ناترازی بنزین با تکیه بر تاکتیک اعطای سهمیه به نفر