مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 25 مهر 1403 ساعت 13:152024-10-16ورزشي

اسب، اسپک، سبد؛ 2 روز پرهیجان برای ورزش دوستان گلستان


به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، تیم والیبال پاس گرگان که در هفته ابتدایی لیگ برتر در بازی های خارج از خانه مغلوب چادرملو اردکان و سایپای تهران شده بود در سومین دیدار لیگ، - میزبانی تیم های لیگ برتری پاس و شهرداری گرگان در لیگ برتر والیبال و بسکتبال و ادامه برگزاری رویارویی اسبدوانی آق آقلا، آخر هفته ورزش دوستان گلستانی را شلوغ و پرجنب و جوش کرده است.

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، تیم والیبال پاس گرگان که در هفته ابتدایی لیگ برتر در بازی های خارج از خانه مغلوب چادرملو اردکان و سایپای تهران شده بود در سومین دیدار لیگ، امروز (چهارشنبه) در خانه از سپهر صدرای مشهد میزبانی می کند و امیدوار است با پیروزی زمین مسابقه را ترک کند.

بعد از افتادن تیم شهرداری گنبدکاووس به لیگ دسته اول، همه مسوولیت والیبال گلستان بر دوش تیم پاس است.

سرمربی تیم پاس گرگان گفت: فیلم 2 بازی اول تیم را به دقت بررسی کردیم و در هفته گذشته با تمرکز برای کم کردن ناتوانی ها، هدفی جز پیروزی در آورد امروز نداریم.

عیسی سنگدوبینی اظهار کرد: تیم سپهرصدرا مشهد با وجود نداشتن آزمون حضور در لیگ برتر، با توجه به کادر فنی و بازیکنان باتجربه، هم آورد آسانی نیست، اما از کسب سه امتیاز این دیدار ناامید نیستیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اسب، اسپک، سبد؛ 2 روز پرهیجان برای ورزش دوستان گلستان

اسب، اسپک، سبد؛ 2 روز پرهیجان برای ورزش دوستان گلستان