مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 17 مهر 1403 ساعت 12:152024-10-08سياسي

اخلاقی امیری: تجدید نظر در دکترین دفاعی در دستور کار قرار گیرد


از شورای عالی امنیت ملی کشور درخواست دارم بحث تجدیدنظر در دکترین دفاعی جمهوری اسلامی را در اسرع وقت در دستور خود قرار دهد.

- عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: از شورای عالی امنیت ملی کشور درخواست دارم بحث تجدیدنظر در دکترین دفاعی جمهوری اسلامی را در اسرع وقت در دستور خود قرار دهد.

به گزارش ایسنا، حسنعلی اخلاقی امیری در جلسه علنی امروز (سه شنبه) در نطق میان دستور خود گفت: لبنان عزیز پاره تن امت اسلامی و پاره تن جمهوری اسلامی است؛ مردم عزیز لبنان در لحظاتی که زمان های پر از رنج و مشقت را می گذرانند، بدانند مردم، دولت و مجلس کشور ایران در کنار این مردم همچنان و پیوسته خواهد بود.

ما و شما مردم لبنان وارثان عاشورای ابا عبدالله الحسین (ع) هستیم و هنوز ندای سید شهید مقاومت، سید حسن نصرالله در گوشمان طنین انداز است که در ضاحیه در جنوب بیروت این فریاد را به هماهنگی از آنچه در عاشورا به یاد داشت، فریاد بلند داشت که هیْهات منّا الذّلّه؛ اندکی صبر ظفر نزدیک است.

مردم مظلوم لبنان با صبوری خود در راه مقاومت و جبهه مقاومت ان شاءالله صبح ظفر را به زودی خواهند دید.

وی ادامه داد: مجالس و پارلمان های کشورهای اسلامی غیرت شما کجا رفته است؟ چرا در قبال این همه جنایت رژیم منحوس صهیونیست خفقان گرفته اید، از جانتان می ترسید؟ آیا نفس کشیدن در این دنیای ف


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اخلاقی امیری: تجدید نظر در دکترین دفاعی در دستور کار قرار گیرد

اخلاقی امیری: تجدید نظر در دکترین دفاعی در دستور کار قرار گیرد