مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 16 شهریور 1403 ساعت 01:152024-09-05اقتصادي

مقاوم سازی واحدهای مسکونی در شهرستان دشتستان به 63 درصد رسید


مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان بوشهر گفت: مقاوم سازی واحدهای مسکونی در شهرستان دشتستان به 63 درصد رسیده است.

- بوشهر- مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان بوشهر گفت: مقاوم سازی واحدهای مسکونی در شهرستان دشتستان به 63 درصد رسیده است.

به گزارش خبرنگار مهر ، امیر برومند پنج شنبه شب در جمع مردم روستای دشتی اسماعیل خانی از توابع شهرستان دشتستان با بیان عملکرد این نهاد در استان اظهار داشت: میزان مقاوم سازی واحدهای مسکونی در شهرستان دشتستان به 63 درصد رسیده است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان بوشهر تأکید کرد: جهت بهره مندی حداکثری مردم از تسهیلات طرح ویژه بهسازی و نوسازی مسکن روستایی کارشناسان بنیاد مسکن به صورت مستمر به روستاها سرکشی خواهند کرد و برای متقاضیان تشکیل پرونده خواهند داد.

وی همچنین به آسفالت معابر روستاها اشاره کرد و افزود: با همکاری دهیاری ها از محل اعتبارات قیر مشارکتی نسبت به آسفالت معابر روستاها اقدام می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مقاوم سازی واحدهای مسکونی در شهرستان دشتستان به 63 درصد رسید

مقاوم سازی واحدهای مسکونی در شهرستان دشتستان به 63 درصد رسید