مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 28 شهریور 1403 ساعت 16:002024-09-18اقتصادي

افزایش 16 برابری درآمدهای موقوفات و نذورات امامزادگان در زنجان


مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان گفت: سال گذشته به 1115 میلیارد ریال رسید که نشان از رشد 16 برابری دارد.

- زنجان-مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان گفت: سال گذشته به 1115 میلیارد ریال رسید که نشان از رشد 16 برابری دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، حجت الاسلام مختار کرمی گفت: این میزان رشد حاصل تغییر رویکرد کلی سازمان و اداره کل از اجاره داری صرف به مدیریت مستقیم و اجرای طرح های سرمایه گذاری تولیدی، صنعتی، کشاورزی و دانش بنیان بهینه و بهره ورانه است.

وی ادامه داد: هم اکنون 50 درصد درآمد موقوفات برای هزینه های اداره موقوفات، دفاع از حق و حقوق در مواقع لازم و اجرای طرح های سرمایه محور حفظ شده و 50 درصد مابقی صرف اجرای نیت های مختلف واقفان مانند تعزیه داری و انواع کمک ها به خانواده های کم برخوردار از جمله اهدای بسته غذایی، دارو درمان، هزینه های تحصیلی، ازدواج و جهیزیه می شود.

کرمی اظهار کرد: نذورات امامزادگان و بقاع متبرکه و دسته های عزاداری حسینیه و زینبیه اعظم نیز پس از شمارش و صورتجلسه با حضور معتمدین شهر و مسئولین مرتبط، به طور کامل به حساب رسمی این امامزادگان واریز و در طول سال توسط هیأت امنا و با نظارت و حسابرسی بخش های مختلف اوقاف صرف هزینه های مختلف برگزاری برنامه ها و اداره این اماکن مقدس می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش 16 برابری درآمدهای موقوفات و نذورات امامزادگان در زنجان

افزایش 16 برابری درآمدهای موقوفات و نذورات امامزادگان در زنجان