مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 19 شهریور 1403 ساعت 21:122024-09-09اقتصادي

کمیته تخصصی برای افزایش سهم صادرات لرستان در نیم سال دوم تشکیل شود


استاندار لرستان بر تشکیل کمیته تخصصی صادرات برای جبران مشکلات و افزایش سهم صادرات استان در نیم سال دوم تاکید کرد.

- کمیته تخصصی برای افزایش سهم صادرات لرستان در نیم سال دوم تشکیل شود ایسنا/لرستان استاندار لرستان بر تشکیل کمیته تخصصی صادرات برای جبران مشکلات و افزایش سهم صادرات استان در نیم سال دوم تاکید کرد.

ابوطالب شفقت نوزدهم شهریورماه در حاشیه جلسه کارگروه اشتغال لرستان بیان کرد: سهم صادرات استان به نسبت سال گذشته به دلیل مشکلات به وجود آمده از جمله کمبود صرافی، مجوزها و مشکلات بانکی در مرکز و موانع صادرات حامل های انرژی کاهش پیدا کرده که با رفع موانع باید جبران شده و افزایش یابند.

وی اظهار کرد: پایانه صادراتی کشاورزی و سنگ نیز به صورت جدی و کارشناسی پیگیری خواهد شد.

استاندار با اشاره به مقوله ی درمان توریستی به عنوان یکی از ظرفیت های اشتغال زا تصریح کرد: در لرستان ظرفیت های درمان توریستی وجود دارد که برای ارائه ی راهکارهای شکوفایی آن جلسات تخصصی به مدیریت معاون اقتصادی استاندار برگزار خواهد شد.

شفقت حضور و فعالیت بخش خصوصی به ویژه اتاق بازرگانی و اتاق اصناف در افزایش سهم اشتغال لرستان را حیاتی قلمداد کرد و گفت: اتاق اصناف استان باید همانند اتاق بازرگانی بیشتر حمایت شود تا نقش کنترلی و ایجاد رونق در بازار را به ب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کمیته تخصصی برای افزایش سهم صادرات لرستان در نیم سال دوم تشکیل شود

کمیته تخصصی برای افزایش سهم صادرات لرستان در نیم سال دوم تشکیل شود