مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 8 شهریور 1403 ساعت 09:152024-08-29سياسي

راستینه: دولت چهاردهم حل ناترازی های انرژی و سیاست های ارزی را دنبال کند


نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی گفت: انتظار می رود سیاست های لازم برای رشد هشت درصدی، حل ناترازی های انرژی و سیاست های ارزی برای توسعه کشور و مهار تورم به طور جدی در دولت چهاردهم دنبال شود.

- نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی گفت: انتظار می رود سیاست های لازم برای رشد هشت درصدی، حل ناترازی های انرژی و سیاست های ارزی برای توسعه کشور و مهار تورم به طور جدی در دولت چهاردهم دنبال شود.

احمد راستینه، سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با ایسنا درباره برنامه ها و اولویت های دولت چهاردهم عنوان کرد: انتظار می رود برنامه های عملیاتی برای تحقق اهداف برنامه هفتم توسعه در دستور کار دولت جدید قرار بگیرد.

رسیدن به رشد هشت درصدی از جمله الزامات برنامه هفتم توسعه است که لازم است دولت آقای پزشکیان برنامه ای جدی برای رسیدن به این هدف داشته باشد.

نماینده مردم شهرکرد ادامه داد: انتظار می رود سیاست های لازم برای رشد هشت درصدی، حل ناترازی های انرژی و سیاست های ارزی برای توسعه کشور و مهار تورم به طور جدی در دولت چهاردهم دنبال شود و در اولویت امور آن قرار گیرد.

طرح کلیات رئوس برنامه هفتم توسعه باید از جانب دولت انجام گیرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

راستینه: دولت چهاردهم حل ناترازی های انرژی و سیاست های ارزی را دنبال کند

راستینه: دولت چهاردهم حل ناترازی های انرژی و سیاست های ارزی را دنبال کند