مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 شهریور 1403 ساعت 10:202024-09-10اقتصادي

راهدارخانه و پاسگاه های پلیس کردستان احداث و بازسازی می شوند


سنندج_معاون فنی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای کردستان گفت: راهدارخانه و پاسگاه های پلیس کردستان احداث و بازسازی می شوند.

- معاون فنی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای کردستان: راهدارخانه و پاسگاه های پلیس کردستان احداث و بازسازی می شوند سنندج_معاون فنی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای کردستان گفت: راهدارخانه و پاسگاه های پلیس کردستان احداث و بازسازی می شوند.

به گزارش خبرنگار مهر ، مازیار شریعتی صبح سه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: امسال 64 میلیارد تومان برای احداث، تجهیز و بازسازی راهدار خانه ها و احداث پاسگاه های پلیس ابلاغ شده که حدود 25 درصد آن تخصیص یافته است.

وی گفت: از این میزان 17 میلیارد برای تجهیز و بازسازی راهدارخانه های مرکزی ابلاغ شد که در حال برگزاری مناقصه است.

معاون فنی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای کردستان اضافه کرد: 14.

5 میلیارد تومان برای راهدارخانه های بین راهی و 16 میلیارد نیز برای احداث 2 پاسگاه پلیس در محور بانه _ سقز و قروه _ همدان در نظر گرفته شده است.

شریعتی خاطر نشان کرد: از مجموع اعتبارات تصویب شده 14 میلیارد نیز برای مرمت و بازسازی پایانه های مرزی ابلاغ شده است که مازاد بر اعتباراتی است که سازمان راهداری برای توسعه کلی مرز باشماق مریوان در دست اقدام دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

راهدارخانه و پاسگاه های پلیس کردستان احداث و بازسازی می شوند

راهدارخانه و پاسگاه های پلیس کردستان احداث و بازسازی می شوند