مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 3 شهریور 1403 ساعت 14:252024-08-24بين الملل

اولمرت استعفای سران نهادهای امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی را خواستار شد


نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی خواستار استعفای روسای نهادهای امنیتی و نظامی این رژیم در راستای تحت فشار قرار دادن نخست وزیر فعلی رژیم اشغالگر و ناگزیر شدن وی به امضای توافق آتش بس شد.

- نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی خواستار استعفای روسای نهادهای امنیتی و نظامی این رژیم در راستای تحت فشار قرار دادن نخست وزیر فعلی رژیم اشغالگر و ناگزیر شدن وی به امضای توافق آتش بس شد.

به گزارش ایسنا، ایهود اولمرت نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی به روزنامه هاآرتص گفت: من از یوآو گالانت، وزیر جنگ، هرتزی هالوی، رییس ستاد ارتش، رونن بار، رییس شاباک و دیوید بارنیا، رییس موساد می خواهم که بلافاصله و پس از آنکه بنیامین نتانیاهو طی روزهای آتی مذاکرات را خنثی کرد، استعفای خود را اعلام کنند.

وی افزود: آنها باید یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک برگزار کنند و در آن به مردم بگویند به این نتیجه رسیده اند که در راستای منافع اخلاقی، امنیتی، نظامی و سیاسی اسراییل، نمی توانند هر روز در برابر آنچه در جلسات غیرعلنی نخست وزیر و وزرای وفادارش مطرح می شود، سکوت کنند.

اولمرت ادامه داد: نتانیاهو خواستار بازگردادن اسرا نیست و بدون دستیابی به توافق تبادل اسرا جنگ در نوار غزه متوقف نخواهد شد و همزمان با آن درگیری های شدید در جبهه شمال نیز ادامه می یابد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اولمرت استعفای سران نهادهای امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی را خواستار شد

اولمرت استعفای سران نهادهای امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی را خواستار شد