مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 21 شهریور 1403 ساعت 08:502024-09-11حوادث

مناطق تحت مدیریت محیط زیست بوانات؛ صحنه رویارویی با شکارچیان 

مناطق تحت مدیریت محیط زیست بوانات؛ صحنه رویارویی با شکارچیان 

رییس اداره حفاظت محیط زیست بوانات از رویارویی یگان حفاظت محیط زیست این شهرستان با شکارچیان خبر داد و گفت: در هفته اخیر شاهد درگیری مسلحانه با چند گروه از شکارچیان بودیم، - مناطق تحت مدیریت محیط زیست بوانات؛ صحنه رویارویی با شکارچیان  ایسنا/فارس رییس اداره حفاظت محیط زیست بوانات از رویارویی یگان حفاظت محیط زیست این شهرستان با شکارچیان خبر داد و گفت: در هفته اخیر شاهد درگیری مسلحانه با چند گروه از شکارچیان بودیم، طی برنامه ریزی و هماهنگی بین عوامل اجرایی 3 گروه از شکارچیان خطرناک به دام افتادند.

علی آسا امروز، 21 شهریور با تشریح جزییات این درگیری ادامه داد: با دستگیری شکارچیان متخلف برای هر کدام پرونده قضایی تشکیل شده است.

وی با اشاره به همکاری نیروهای انتظامی و درگیری نیروهای یگان حفاظت محیط زیست با شکارچیان خواستار برخورد قاطع با متخلفان شد و اضافه کرد: برخوردهای قضایی باید بازدارنده و عبرت آموز باشد تا متخلفان شکار دیگر به خود جرات ندهند در این مناطق به شکار بپردازند.

رییس اداره حفاظت محیط زیست بوانات در ادامه گفت: در پی این عملیات آثار جرم متعدد از لاشه حیوان شکار شده، انواع سلاح های گرم و سرد و دیگر ادوات شکار از شکارچیان کشف شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مناطق تحت مدیریت محیط زیست بوانات؛ صحنه رویارویی با شکارچیان 

مناطق تحت مدیریت محیط زیست بوانات؛ صحنه رویارویی با شکارچیان