مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 25 شهریور 1403 ساعت 11:452024-09-15اقتصادي

ضرورت داده کاوی برای کاهش ضایعات بخش کشاورزی

ضرورت داده کاوی برای کاهش ضایعات بخش کشاورزی

معاون وزیر جهاد با اشاره به اینکه سالانه 30 درصد از محصولات کشاورزی در طول زنجیره تولید و توزیع از بین می رود،گفت: اتلاف محصولات کشاورزی در ایران نیازمند داده کاوی و به کارگیری فناوری است.

- معاون وزیر جهاد با اشاره به اینکه سالانه 30 درصد از محصولات کشاورزی در طول زنجیره تولید و توزیع از بین می رود،گفت: اتلاف محصولات کشاورزی در ایران نیازمند داده کاوی و به کارگیری فناوری است.

به گزارش خبرگزاری مهر ، سیدمجتبی خیام نکویی، رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) با اشاره به آمارهای فائو گفت: اتلاف 30 میلیون تن محصولات کشاورزی در ایران نیاز به فناوری و داده کاوی برای کاهش ضایعات دارد.

وی افزود: این میزان اتلاف معادل غذای 9 میلیون نفر است و باید به کمک فناوری های جدید و تحلیل داده ها، می توان ضمن بهینه سازی فرآیند تولید و توزیع، ضایعات غذایی را نیز به طرز چشم گیری کاهش داد.

وی ادامه داد: اگر کشور بتواند ضایعات محصولات کشاورزی را به نصف کاهش دهد، حدود 24 میلیون تن به محصولات کشاورزی و غذایی کشور اضافه می شود.

رییس سازمان تات با تأکید بر سختی کار در تولید محصولات کشاورزی به خصوص گندم، تصریح کرد: 40 درصد تأمین کالری روزانه جامعه با گندم صورت می گیرد و نقش این محصول در شرایط جهانی کنونی، به عنوان سپری سیاسی، اهمیت بیشتری یافت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ضرورت داده کاوی برای کاهش ضایعات بخش کشاورزی

ضرورت داده کاوی برای کاهش ضایعات بخش کشاورزی