مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 3 شهریور 1403 ساعت 22:402024-08-24اجتماعي

زائران قبل از رانندگی استراحت کافی داشته باشند


تصادفات این ایام همه ناشی از خواب آلودگی و خستگی است لذا زائران به نکات ایمنی و داشتن استراحت کافی توجه داشته باشند.

- به گزارش خبرنگار مهر ، علی اکبر حسینی محراب شنبه شب در جلسه وبیناری با فرمانداران شهرستان های منتهی به پایانه های شلمچه و چذابه با هدف اتخاذ تمهیدات لازم جهت بازگشت ایمن و روان زائران اظهار کرد: در حال حاضر حدود 200 هزار زائر خوزستانی در کربلا داریم که در حال بازگشت هستند.

81 درصد از زوار خوزستانی با خودروی شخصی به مرز رفته اند و این زائران زمان بازگشت حتماً در نظر داشته باشند که در یکی از مواکب یا مراکز اسکان حداقل به مدت 2 ساعت استراحت داشته باشند تا در شرایط مساعد رانندگی نموده و دچار حوادث ناگوار جاده ای نشوند.

وی افزود: با کمک آتش نشانی، اورژانس، پلیس راه، هلال احمر، راهداری ها، دهیاری ها، موکب داران و دیگر دست اندرکاران تلاش می کنیم در همه مسیرها چراغ راهنما داشته باشیم تا حادثه ای پیش نیاید و از همه زائران درخواست می کنیم برای سلامتی خود و خانواده با تغذیه و استراحت کافی مبادرت به مراجعه به پارکینگ ها کنند.

استاندار خوزستان گفت: تصادفات این ایام همه ناشی از خواب آلودگی و خستگی است که موجب ایجاد تلفات و مصدومیت های ناشی از حوادث جاده ای شده است و هم اکنون بیمارستان ها و مراکز درمانی در حال رسیدگی به م


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

زائران قبل از رانندگی استراحت کافی داشته باشند

زائران قبل از رانندگی استراحت کافی داشته باشند