مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 26 شهریور 1403 ساعت 09:402024-09-16اجتماعي

43 مدرسه در شهرستان سبزوار بهسازی شد

43 مدرسه در شهرستان سبزوار بهسازی شد

43 مدرسه در این شهرستان، تابستان امسال در قالب طرح شهید عجمیان توسط گروه های جهادی رنگ آمیزی، مرمت و بهسازی شد.

- مشهد- رییس آموزش و پرورش سبزوار گفت: 43 مدرسه در این شهرستان، تابستان امسال در قالب طرح شهید عجمیان توسط گروه های جهادی رنگ آمیزی، مرمت و بهسازی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، ولی الله حسینی اظهار کرد: برای بهسازی، بازسازی و شاداب سازی محیط مدارس در سبزوار حدود 15 گروه جهادی از جمله گروه های جهادی طرح شهید عجمیان و گروه های جهادی مردمی تشکیل شده بود.

رییس آموزش و پرورش سبزوار اظهار کرد: برای رنگ آمیزی و مرمت این مدارس در ایام تابستان 90 میلیارد ریال هزینه شده است وی ادامه داد: خیران سبزواری نیز در مرمت و بازسازی این مدارس، که بیشتر در مناطق محروم و حاشیه شهر سبزوار واقع هستند، مشارکت کرده اند.

حسینی گفت: تعمیرات میز و نیمکت، در و پنجره و تخته کلاس ها، رنگ آمیزی دیوار کلاس ها و محوطه مدارس و نمازخانه ها از اقداماتی بود که به منظور زیباسازی و شاداب سازی مدارس سبزوار انجام شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

43 مدرسه در شهرستان سبزوار بهسازی شد

43 مدرسه در شهرستان سبزوار بهسازی شد