مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 25 شهریور 1403 ساعت 16:302024-09-15سياسي

در حال حاضر فلسطین مهمترین مسئله جهان اسلام است


راهدان_ نماینده مقام معظم رهبری در سیستان و بلوچستان، گفت: در حال حاضر فلسطین، مهمترین مسئله جهان اسلام است.

- به گزارش، آیت الله مصطفی محامی ظهر امروز یکشنبه در دیدار امیران و معاونین جماعت تبلیغ سیستان و بلوچستان، ضمن تبریک هفته وحدت افزود: به برکت انقلاب اسلامی ایران، ما زمینه های رشد مباحث دینی در کشور از جمله مساجد، حوزه های علمیه، تبلیغات دینی وغیره را به صورت فراوان داریم و شکرگذار خدا هستیم.

وی ادامه داد: پایه گذاری جماعت تبلیغ و سیاست هایی که اعلام شده، متمرکز بر قدر متیقن هایی است که کسی نتواند اشکال کند و طبعاً تمرکز به این ها و نپرداختن به سایر مباحث، دارای حکمت است چرا که اگر دایره مباحث وسیع تر شود، به مباحثی می رسیم که موافق و مخالف داشته باشد و دعوا و درگیری ایجاد کند و براین اساس، نباید به چنین مباحثی ورود کنیم بلکه باید به محورهای اصلی و کلی که هر مسلمانی آن را قبول دارد بپردازیم و این یک کار منطقی است.

امام جمعه زاهدان تصریح کرد: ما به عنوان یک مسلمان، نمی توانیم خود را کنار بکشیم و نسبت به موضوعات مختلف بی تفاوت باشیم و خود این مسئله از محورهای مهم دینی و مسؤولیت آحاد جامعه اسلامی و مورد اتفاق است.

وی با اشاره به اینکه در زمینه وحدت جامعه اسلامی کسی نمی تواند اختلاف نظر داشته و تفرقه، دعوا و درگیری را ب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

در حال حاضر فلسطین مهمترین مسئله جهان اسلام است

در حال حاضر فلسطین مهمترین مسئله جهان اسلام است