مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 7 شهریور 1403 ساعت 19:202024-08-28حوادث

بازرسان فارس به محل ریزش کنارگذر پیرنیا اعزام شدند

بازرسان فارس به محل ریزش کنارگذر پیرنیا اعزام شدند

درپی وقوع حادثه ریزش کنارگذر پیرنیا به دستور بازرس کل استان فارس، بازرسان به محل ریزش کنارگذر اعزام شدند و علت دقیق حادثه، پیگیری پایدارسازی نهایی دیواره شمالی و هشدار در رابطه با پایداری دیواره جنوبی در دستور کار قرار گرفت.

- ایسنا/فارس درپی وقوع حادثه ریزش کنارگذر پیرنیا به دستور بازرس کل استان فارس، بازرسان به محل ریزش کنارگذر اعزام شدند و علت دقیق حادثه، پیگیری پایدارسازی نهایی دیواره شمالی و هشدار در رابطه با پایداری دیواره جنوبی در دستور کار قرار گرفت.

حدود ساعت 11:40 دقیقه امروز چهارشنبه، 7 شهریورماه انحراف مسیر و تجمع فاضلاب عبوری رودخانه خشک در کنار دیواره ضلع شمالی خروجی کنارگذر پیرنیا باعث آب شستگی و ناپایداری این دیوار سنگی شده است.

در پی وقوع این حادثه با دستور بازرس کل استان فارس، بازرسان از محل رانش بازدید کرده و هماهنگی میدانی دستگاه های خدمات رسان (با توجه به وجود خط انتقال برق فشارقوی، فیبرنوری، وجود ترافیک عبوری سنگین و تجمع زیاد افراد و .

) انجام شد.

همچنین مقرر شد ضمن ایجاد دسترسی موقت در باند شمالی برای بازگشایی مسیر زیرگذر سواره، نسبت به پایدارسازی آنی دیواره به وسیله سنگ و بتن اقدام شود که سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری شیراز در همان ساعات اولیه با استقرار ماشین آلات و مصالح لا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بازرسان فارس به محل ریزش کنارگذر پیرنیا اعزام شدند

بازرسان فارس به محل ریزش کنارگذر پیرنیا اعزام شدند