مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 30 شهریور 1403 ساعت 22:202024-09-20حوادث

ناکامی مخلان نظم و امنیت در شهرستان خاش


مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی استان سیستان و بلوچستان، طی اطلاعیه ای اعلام کرد: عصر امروز، اخلالگران نظم و امنیت عمومی، در یکی از محلات شهرستان خاش، - ایسنا/سیستان و بلوچستان مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی استان سیستان و بلوچستان، طی اطلاعیه ای اعلام کرد: عصر امروز، اخلالگران نظم و امنیت عمومی، در یکی از محلات شهرستان خاش، اقدام به کارگذاشتن تله انفجاری نموده بودند که خوشبختانه، ناکام ماندند.

به گزارش ایسنا، در ادامه این اطلاعیه آمده است؛ پس از این اقدام ضد امنیتی، با تشکیل تیم های تخصصی، اقدامات شناسایی عاملان را شروع و پیگرد تا دستگیری را ادامه خواهند داد و نتیجه آن به اطلاع عموم خواهد رسید.

در پایان این اطلاعیه آمده است: امنیت مردم، خط قرمز پلیس است و هرکسی بخواهد از این خط قرمز عبور کند، با واکنش قاطع ماموران انتظامی مواجه خواهد شد.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ناکامی مخلان نظم و امنیت در شهرستان خاش

ناکامی مخلان نظم و امنیت در شهرستان خاش