مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 26 شهریور 1403 ساعت 10:002024-09-16حوادث

آسیب آتش سوزی به پوشش درختی و درختچه ای آلمابلاغ


معاون محیط طبیعی اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان گفت: در حریق های اتفاق افتاده چندی پیش در منطقه حفاظت شده آلمابلاغ پوشش درختی و درختچه ای آن تحت تاثیر شدید حریق قرار گرفت که شاید چند دهه طول بکشد که اکوسیستم آن دوباره بازیابی و به حالت طبیعی خود بازگردد.

- ایسنا/همدان معاون محیط طبیعی اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان گفت: در حریق های اتفاق افتاده چندی پیش در منطقه حفاظت شده آلمابلاغ پوشش درختی و درختچه ای آن تحت تاثیر شدید حریق قرار گرفت که شاید چند دهه طول بکشد که اکوسیستم آن دوباره بازیابی و به حالت طبیعی خود بازگردد.

مهدی صفی خانی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: گونه های جانوری مختلفی به ویژه گونه های کوچک جثه که معمولاً مستقیم ترین گونه هایی هستند که تحت تاثیر حریق قرار می گیرند از جمله لاک پشت ها، مارها، انواع جوندگان، انواع پرندگان و جوجه های آنها و لانه های پرندگان در این حریق های چندی پیش منطقه حفاظت شده آلمابلاغ از بین رفتند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه حریق در مراتع به شدت تاثیر مستقیم روی زندگی جانوری دارد و آسیب رسان است، افزود: وقتی حریق در مراتع اتفاق می افتد ماده سوختنی در مرتع پوشش گیاهی بوده که سطح مراتع را پوشش داده و این پوشش گیاهی هدف اول است که مورد تهاجم آتش قرار می گیرد و می سوزد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آسیب آتش سوزی به پوشش درختی و درختچه ای آلمابلاغ

آسیب آتش سوزی به پوشش درختی و درختچه ای آلمابلاغ