مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 16 شهریور 1403 ساعت 08:552024-09-06اقتصادي

صف های چندکیلومتری سوخت در غرب مازندران/ مسافران بطری به دست شدند


کمبود سوخت و غیرفعال بودن برخی جایگاه ها، مسافران و شهروندان غرب مازندران را برای تامین سوخت با مشکل روبرو کرد و به ناچار برای تهیه بنزین بطری به دست شدند.

- چالوس - کمبود سوخت و غیرفعال بودن برخی جایگاه ها، مسافران و شهروندان غرب مازندران را برای تامین سوخت با مشکل روبرو کرد و به ناچار برای تهیه بنزین بطری به دست شدند.

خبرگزاری مهر ، گروه استان ها: کمبود سوخت و تعطیلی جایگاه ها در تعطیلات جاری، شهروندان و مسافران را در مسیرهای منتهی به پمپ بنزین ها به خط کرد و صف های چندین کیلومتری در حاشیه راه های مازندران ایجاد کرد.

غرب مازندران در ماه های عادی به طور میانگین سه میلیون لیتر بنزین مصرف می کند و این میزان در تعطیلات و روزهای پیک مسافر چندین برابر می شود.

در حال حاضر سوخت مورد نیاز جایگاه های پمپ بنزین در غرب مازندران از انبار تهران و رشت تأمین می شود.

ازدحام جمعیت و حجم بالای مسافران طی چند روز گذشته نه تنها راه های استان را قفل و پرترافیک کرد بلکه جایگاه های سوخت منطقه را نیز غیرفعال کرد و سبب شده تا مسافران و اهالی بومی برای تأمین سوخت با مشکل مواجه شوند.

اگر طی روزهای گذشته از مسیرهای منتهی به پمپ بنزین ها در غرب مازندران عبور کرده باشید صف های طولانی خودرویی و انسانی را مشاهده می کردید که برای تأمین سوخت ساعت ها معطل ب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

صف های چندکیلومتری سوخت در غرب مازندران/ مسافران بطری به دست شدند

صف های چندکیلومتری سوخت در غرب مازندران/ مسافران بطری به دست شدند