مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 29 شهریور 1403 ساعت 16:152024-09-19سياسي

4 گزینه نهایی دولت برای تصدی استانداری خراسان رضوی


رییس شورای اسلامی استان خراسان رضوی از 4 گزینه نهایی دولت برای تصدی استانداری این استان خبر داد.

- موسی الرضا حاجی بگلو در گفت وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: به راستی اداره مهم ترین جایگاه های مدیریتی باید به دستان توانمند افرادی سپرده شود که دغدغه ای جز خدمت به مردم نداشته باشند.

رییس شورای اسلامی استان خراسان رضوی افزود: انتخاب شایستگان و معرفی نخبگان جهت سکانداری مهمترین ارکان مدیریتی، دغدغه اصلی شوراهای اسلامی شهر و روستا در استان بوده و امیدواریم که انتصابات بر همین مبنا صورت پذیرد.

وی بیان کرد: براساس آنچه شنیده شده است دولت به 3 گزینه نهایی برای تصدی استانداری خراسان رضوی رسیده است و از آقایان محمدرضا معتمدیان، غلامحسین مظفری، رضا شیران خراسانی و هاشم امینی به عنوان گزینه های نهایی یاد می شود.

حاجی بگلو ابراز کرد: مقوله مهم شایسته سالاری رمز موفقیت در دولت جدید بوده و ایجاد فضای همدلی و مشارکت در کشور و بالاخص جامعه، بدون همفکری با نخبگان سیاسی امکان پذیر نخواهد بود.

رییس شورای اسلامی استان خراسان رضوی گفت: امیدواریم فردی شایسته و توانمند برای تصدی جایگاه استانداری خراسان رضوی توسط دولت انتخاب شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

4 گزینه نهایی دولت برای تصدی استانداری خراسان رضوی

4 گزینه نهایی دولت برای تصدی استانداری خراسان رضوی