مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 24 شهریور 1403 ساعت 09:052024-09-14اقتصادي

اول مهرماه آغاز صادرات محصول کیوی از گذرگاه های مرزی آستارا 


شهرستان مرزی بندر آستارا در شمال غربی استان گیلان با داشتن گذرگاه های زمینی، دریایی و ریلی با خارج از کشور از موقعیت ممتازی برای تجارت خارجی برخوردار بوده و مرزهای مختلف آن برای صادرات ملی از جمله محصول کیوی فعال و اول مهرماه سال جاری به صورت رسمی آغاز .

- ایسنا/گیلان شهرستان مرزی بندر آستارا در شمال غربی استان گیلان با داشتن گذرگاه های زمینی، دریایی و ریلی با خارج از کشور از موقعیت ممتازی برای تجارت خارجی برخوردار بوده و مرزهای مختلف آن برای صادرات ملی از جمله محصول کیوی فعال و اول مهرماه سال جاری به صورت رسمی آغاز صادرات کیوی از سوی وزارت جهاد کشاورزی اعلام شده است.

شهرستان مرزنشین آستارا در شمال غربی استان گیلان با قرار گرفتن در کریدور شمال - جنوب و همسایگی با کشور جمهوری آذربایجان، آستارا را به نقطه ای پررونق برای بازرگانی خارجی ایران از جمله میوه صادراتی کیوی تبدیل کرده است.

از یک دهه گذشته با صادرات انواع محصولات کشاورزی به کشورهای روسیه، گرجستان، جمهوری آذربایجان و دیگر کشورهای حوزه قفقاز و آسیای میانه، شهرستان آستارا به دروازه فعال صادرات محصولات کشاورزی ایران به خارج کشور مبدل شده است و این صادرات در سال جاری با توجه به سرمایه گذاری ها و هماهنگی های صورت گرفته از سوی دو کشور ایران و روسیه از اهمیت ویژه ای


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اول مهرماه آغاز صادرات محصول کیوی از گذرگاه های مرزی آستارا 

اول مهرماه آغاز صادرات محصول کیوی از گذرگاه های مرزی آستارا