مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 8 شهریور 1403 ساعت 14:052024-08-29اجتماعي

شرکای اجتماعی و خیرین پشتوانه گفتمان خدمت رسانی در جامعه هستند


اهتمام خدمت گزاران بهزیستی بر پایه تبلور روحیه امید و در بین جامعه هدف است و شرکای اجتماعی و خیرین پشتوانه مردمی این گفتمان در جامعه هستند.

- اردبیل- مدیرکل بهزیستی استان اردبیل گفت: اهتمام خدمت گزاران بهزیستی بر پایه تبلور روحیه امید و در بین جامعه هدف است و شرکای اجتماعی و خیرین پشتوانه مردمی این گفتمان در جامعه هستند.

به گزارش خبرنگار مهر ، حامد رضایی ظهر پنجشنبه در آیین اهدای لوازم منزل به خانواده های تحت پوشش بهزیستی اردبیل اظهار کرد: امروز با حضور استاندار اردبیل، مدیران کل دستگاه های اجرایی، شرکای اجتماعی و معتمدین، ضمن تجلیل از خیرین سرآمد بهزیستی، 200 قلم لوازم ضروری منزل در بین گروه های هدف تحت پوشش بهزیستی در سطح استان توزیع شد.

وی با اشاره به برخی اقدامات و فعالیت های صورت گرفته در مجموعه بهزیستی استان اردبیل خاطرنشان کرد: اهتمام خدمت گزاران بهزیستی بر پایه تبلور روحیه امید و خود باوری در بین جامعه هدف بنیان نهاده شده است و شرکای اجتماعی و خیرین پشتوانه مردمی این گفتمان و حرکت هستند.

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل اقدامات تحولی در بهزیستی استان از جمله تسهیل ارتباط جامعه هدف با مدیران ستادی و سفرهای معنوی را یادآور شد و بیان کرد: مدیران بهزیستی استان طی سال گذشته با بیش از 3 هزار و 500 نفر از ولی نعمتان به صورت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شرکای اجتماعی و خیرین پشتوانه گفتمان خدمت رسانی در جامعه هستند

شرکای اجتماعی و خیرین پشتوانه گفتمان خدمت رسانی در جامعه هستند