مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 مرداد 1403 ساعت 12:152024-08-10بين الملل

یکی از شورشیان خطرناک ششم ژانویه به 20 سال حبس محکوم شد


یکی از خطرناک ترین متهمان شورش ششم ژانویه 2021 که با سلاح سرد به ماموران پلیس ساختمان کنگره آمریکا حمله کرده بود، به 20 سال حبس محکوم شد.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بی بی سی جهانی، یکی از متهمان شورش ششم ژانویه 2021 که با تحریک دونالد ترامپ، رییس جمهور سابق آمریکا و با هدف بازگرداندن نتیجه انتخابات ریاست جمهوری 2020 این کشور به ساختمان کنگره یورش برده بود، به 20 سال حبس محکوم شد.

دادستانی آمریکا اعلام کرد که دیوید دمپسی 37 سالع یکی از خطرناک ترین اعضای شورشیانی بود که در آشوب 20 ژانویه مشارکت داشت.

به گفته دادستانی، او با دست، پا، میله پرچم، چوب دستی، اسپری فلفل، تکه های لوازم شکسته به نیروهای امنیتی کنگره حمله ور شد و دو افسر پلیس را زخمی کرد.

رویس لامبرث، قاضی منطقه ای دادگستری آمریکا خطاب به دمپسی گفت کاری که او در ششم ژانویه مرتکب شد، به طور برجسته ای غیرقابل اغماض بوده است.

در جریان اعتراضات ششم ژانویه بیش از یک هزار نفر با اتهامات مرتبط با این شورش، بازداشت و صدها نفر نیز محکوم شدند.

تنها کسی که حکمی بیشتر از دمپسی دریافت کرده، انریکه تاریو، سرکرده گروه راست افراطی پسران مغرور است.

تاریو به اتهام توطئه و فتنه گری جهت هدایت حملات و شورش ها به 22 سال حبس محکوم شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

یکی از شورشیان خطرناک ششم ژانویه به 20 سال حبس محکوم شد

یکی از شورشیان خطرناک ششم ژانویه به 20 سال حبس محکوم شد