مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 مرداد 1403 ساعت 10:552024-08-10سياسي

اولین آنالیزور زعفران تمام خودکار در ایران ساخته شد


یک شرکت دانش بنیان با هدف تعیین دقیق عیار زعفران و بررسی موارد تقلب و ناخالصی های زعفران، اقدام به تولید آنالیزور زعفران کرده که یکی از دقیق ترین و سریع ترین دستگاه های تعیین عیار زعفران است - به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، شرکت بلورآزمای سنجش نور با هدف طراحی و تولید دستگاه های پیشرفته اپتیکی، اسپکتروسکوپی و الکترواپتیک در سال 1395 آغاز به کار کرد.

این مجموعه در سه بخش مشاوره و انجام پروژه های اپتیک و الکترواپتیک صنعتی و دانشجویی، طراحی سیستم ها و دستگاه های حوزه اپتیک و اپتوالکترونیک و خدمات اپتیک و طیف سنجی فعالیت می کند.

از جمله محصـولات این شرکـت انواع دستگاه های اسپکترومتر نوری با بازه های طول موجی مختلف، انواع اسپکتروفوتومتر صنعتی و تحقیقاتی، لامپ دوتریم هالوژن، انواع درایورهای CCD و.

است.

شرکت بلورآزمای سنجش نور که به عنوان یک شرکت فعال در زمینه ساخت تجهیزات پیشرفته محصولات خود را در داخل و خارج از کشور به مراکز مختلف علمی، تحقیقاتی و صنعتی ارائه می کند در حال حاضر موفق به تولید هفت محصول دانش بنیان و چندین کیت آزمایشگاهی شیمی و ایجاد 300 نفر اشتغال مستقیم و غیر مستقیم شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اولین آنالیزور زعفران تمام خودکار در ایران ساخته شد

اولین آنالیزور زعفران تمام خودکار در ایران ساخته شد