مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 2 مرداد 1403 ساعت 09:502024-07-23اقتصادي

گازرسانی به 84 واحد صنعتی و تولیدی استان مازندارن


به گزارش خبرنگار  استان ها خبرگزاری دانشجو، حبیب الله رنجبر رییس گازرسانی به صنایع و مجتمع های مسکونی شرکت گاز مازندران گفت: با اجرای گازرسانی به 84 واحد صنعتی و تولیدی استان در سال جاری واحد های صنعتی و تولیدی با حجم جایگزینی 8 هزار مترمکعب بر ساعت گاز .

- رییس گازرسانی به صنایع و مجتمع های مسکونی شرکت گاز مازندران از گازرسانی به 84 واحد صنعتی و تولیدی استان در سال جاری خبر داد و گفت : تسریع در امر گازرسانی به این واحدها در تحقق رونق تولید و کمک به اقتصاد کشور تاثیرگذار است.

به گزارش خبرنگار  استان ها خبرگزاری دانشجو، حبیب الله رنجبر رییس گازرسانی به صنایع و مجتمع های مسکونی شرکت گاز مازندران گفت: با اجرای گازرسانی به 84 واحد صنعتی و تولیدی استان در سال جاری واحد های صنعتی و تولیدی با حجم جایگزینی 8 هزار مترمکعب بر ساعت گاز طبیعی با سوخت مایع جایگزین شده که از این مقدار تعداد 40 واحد جزو مصوبه شورای اقتصاد هستند.

وی ادامه داد: گازرسانی به این واحد ها مستلزم ایجاد زمینه ایمن و ایجاد شبکه های استاندارد است که در همین زمینه 10 هزار و 100 متر شبکه گازرسانی اجرا شده و تعداد 72 علمک نصب و همچنین 12 ایستگاه راه اندازی شده است.

رییس گازرسانی به صنایع و مجتمع های مسکونی شرکت گاز مازندران گفت: در حال حاضر تعداد یک هزار و 408 واحد تولیدی و صن


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گازرسانی به 84 واحد صنعتی و تولیدی استان مازندارن

گازرسانی به 84 واحد صنعتی و تولیدی استان مازندارن