مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 28 مرداد 1403 ساعت 09:552024-08-18اقتصادي

خلأء یک برنامه منسجم در بازار دارویی کشور


به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا زرگرزاده، در آستانه بیست و یکمین همایش سالیانه انجمن علمی داروسازان ایران که از 7 تا 9 شهریور 1403 در هتل المپیک تهران برگزار می شود، - عضو هیأت مدیره انجمن علمی داروسازان ایران گفت: بازار دارویی کشور در حال و آینده نیازمند یک برنامه منسجم و مدون است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا زرگرزاده، در آستانه بیست و یکمین همایش سالیانه انجمن علمی داروسازان ایران که از 7 تا 9 شهریور 1403 در هتل المپیک تهران برگزار می شود، اظهار داشت: بازار دارویی در حال و آینده نیازمند یک برنامه منسجم و مدون است که در آن نیاز ها و نحوه پاسخگویی به نیاز ها و همچنین تأمین منابع آن در یک چارچوب مشخص زمانی صورت گیرد.

وی در پاسخ به این سوال که این برنامه را چه مجموعه ای باید ایجاد کند، گفت: نظام دارویی یک نظام چند بخشی است یعنی بخش های مختلف درگیر این موضوع هستند از وزارت بهداشت تا سایر دستگاه ها مانند سازمان برنامه و بودجه، مجلس شورای اسلامی، وزارت اقتصادی و دارایی، سازمان امور مالیاتی و گمرک درگیر هستند.

زرگرزاده ادامه داد: ما احتیاج به یک شبکه منسجم تصمیم سازی در رابطه با بحث برنامه ریزی دارویی با تولیت سازمان غذا و دارو داریم تا این مجموعه ها نیاز ها را احصا و تأمین کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خلأء یک برنامه منسجم در بازار دارویی کشور

خلأء یک برنامه منسجم در بازار دارویی کشور