مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 2 مرداد 1403 ساعت 07:502024-07-23اقتصادي

زنبورداران خراسان شمالی مشکل کمبود نقدینگی دارند


معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: یکی از مهمترین مشکلات زنبورداران در حال حاضر کمبود نقدینگی است.

- ایسنا/خراسان شمالی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: یکی از مهمترین مشکلات زنبورداران در حال حاضر کمبود نقدینگی است.

شکاری در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: شکر یکی از مواد اولیه مورد نیاز حرفه زنبورداری است و زنبورداران آن را به صورت آزاد تامین می کنند اما کمبود نقدینگی سبب می شود تا این امر با سختی انجام شود.

وی افزود: از سوی دیگر هزینه های حمل و نقل برای جابجایی کلونی های زنبور عسل و خرید کندوهای زنبورعسل از دیگر مواردی است که نیاز به نقدینگی دارد.

شکاری ادامه داد: پیش بینی می شود 1900 تن عسل بهاره امسال از در زنبورستان های استان برداشت شود.

وی بیان کرد: در سال گذشته 2200 تن عسل، 173 کیلوگرم ژل رویال، 37 کیلوگرم گرده گل 3955 کیلوگرم بره موم در زنبورستان های استان برداشت شده است.

این مقام مسئول تصریح کرد: 1955 زنبوردار در خراسان شمالی فعال است و این استان در تولید عسل جایگاه 14 و تعداد کلونی زنبورعسل جایگاه 17 را در کشور دارد.

به گفته وی، این استان دارای 188 هزار کلونی زنبورعسل و 2 هزار و 11 زنبورستان است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

زنبورداران خراسان شمالی مشکل کمبود نقدینگی دارند

زنبورداران خراسان شمالی مشکل کمبود نقدینگی دارند