مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 25 مرداد 1403 ساعت 19:352024-08-15سياسي

انتظار داریم نمایندگان مجلس نیز رویکرد فراجناحی داشته باشند


، نشست شورای معاونان و مدیران کل امور مجلس وزارتخانه ها و سازمان های دولتی به ریاست معاون پارلمانی رییس جمهور با هدف ایجاد هماهنگی و هم افزایی، تقسیم ماموریت ها و اتخاذ رویکرد مناسب در مرحله دوم بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی ( که از روز شنبه در صحن علنی مجلس آغاز می شود ) برگزار شد.

معاون امور مجلس رییس جمهور گفت: دولت چهاردهم به دنبال رابطه و همکاری برادرانه، صمیمی و ایجاد ارتباط قوی و پایدار با مجلس شورای اسلامی است و معتقدیم هر چقدر این ارتباط قوی تر، صمیمانه تر و مبتنی بر احترام و درک متقابل باشد، نتایج بزرگی برای مردم و کشور به همراه خواهد داشت.

  دبیری روند رو به بهبود و سیر صعودی اقبال نمایندگان به وزرای پیشنهادی رییس جمهور در 3 روز گذشته را نتیجه اهتمام دو قوه در وفاق و همدلی در مسیر غلبه بر مشکلات و پیشرفت و تعالی روزافزون کشور دانست.

وی گفت: آقای پزشکیان در دولت خود به افزایش سطح تعامل و همگرایی با مجلس تاکید دارد و در مجموعه معاونت تلاش خواهیم کرد این موضوع به نحو احسن جامه عمل بپوشد.

معاون رییس جمهور افزود: در این مدت تلاش کردم در دیدار های جداگانه با تک تک نمایندگان و نیز فراهم کردن ملاقات آنها با رییس جمهور، فضای صمیمی و همدلی در روابط دو قوه ایجاد شود و احساس می کنم رویکرد نمایندگان نسبت دولت مطلوب است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

انتظار داریم نمایندگان مجلس نیز رویکرد فراجناحی داشته باشند

انتظار داریم نمایندگان مجلس نیز رویکرد فراجناحی داشته باشند