مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 15 مرداد 1403 ساعت 08:252024-08-05سياسي

رسانه ملی پیگیر مطالبات زائران اربعین است


، جواد شیخ اکبری رییس ستاد حج و زیارت سازمان صدا و سیما در حاشیه نشست این ستاد و کمیته حمل و نقل اربعین در مصاحبه با خبرنگار ما گفت: اطلاع رسانی دقیق و به موقع از آخرین وضع ریلی جاده ای و هوایی از مهمترین وظایف رسانه ملی است و طبیعتا زائران اربعین از رسانه ملی انتظار پیگیری مطالباتشان در باره تهیه و نرخ مصوب بلیت ها را دارند.

وی افزود: رسانه ملی به عنوان مطالبه زائران اربعین این موضوع را پیگیری می کند و درصورت رعایت نشدن نرخ مصوب بلیت و ایجاد بازار سیاه در بخش های مختلف خبری این موضوع پیگیری خواهد شد.

شیخ اکبری گفت: یکی از مهمترین انتظارات مخاطبان رسانه ملی اطلاع دقیق از آخرین وضع مرزهاست تا بر همین اساس سفر خود را مدیریت کنند به همین منظور هماهنگی های خوبی با دستگاه های مرتبط انجام شده است تا رسانه ملی آخرین وضع تردد را از طریق شبکه خبر و شبکه های سیما اطلاع رسانی کند تا زائران با مدیریت سفر با ازدحام و شلوغی مواجه نشوند.

رییس ستاد حج و زیارت سازمان صدا و سیما افزود: توافق شد هر کدام از دستگاه ها نماینده ای معرفی کنند تا در صورت بروز هرگونه مشکل، رسانه ملی در کوتاه ترین زمان ممکن اطلاع رسانی و مشکل را حل کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رسانه ملی پیگیر مطالبات زائران اربعین است

رسانه ملی پیگیر مطالبات زائران اربعین است