مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 16 مرداد 1403 ساعت 17:352024-08-06سياسي

«عارف» شبیه پزشکیان است/ دولت چاره ای جز اصلاح قیمت بنزین ندارد/ شورای راهبردی دولت چهاردهم ثبات نداشت + فیلم


به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، هرچه زمان به جلو می رود، آرایش سیاسی دولت و به طور کلی دست فرمان قوه مجریه برای اداره کشور و نگاه او برای حل مشکلات داخلی و خارجی مشخص می شود.

- دانشجو: با توجه به وضعیت فعلی اقتصادی کشور و مشکلاتی مانند تورم و ناترازی در مصرف انرژی، به نظر شما دولت جدید چه برنامه هایی باید در پیش گیرد تا به بهبود وضعیت اقتصادی دست یابد؟ باهنر: برای پرداختن به مشکلات اقتصادی فعلی، دولت باید به اصلاحات اساسی و جراحی های اقتصادی جدی بپردازد.

برای مثال، اصلاح نظام قیمت گذاری انرژی و کاهش ناترازی در مصرف منابع حیاتی مانند برق و گاز نیازمند تصمیمات سخت و همگراست.

لازم است که دولت با برنامه ریزی دقیق و ایجاد منابع مالی جدید به افزایش تولید و رشد اقتصادی بپردازد و همچنین در حوزه مدیریت مصرف انرژی اقدامات جدی انجام دهد.

افزایش حقوق بدون بهبود در شرایط اقتصادی و افزایش تولید، می تواند باعث افزایش تورم شود.

برای مقابله با تورم، دولت باید علاوه بر افزایش حقوق، به بهبود بهره وری و تولید پرداخته و منابع جدیدی برای تأمین مالی پیدا کند.

این افزایش حقوق باید متناسب با میزان تولید و بهبود در اقتصاد صورت گیرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

«عارف» شبیه پزشکیان است/ دولت چاره ای جز اصلاح قیمت بنزین ندارد/ شورای راهبردی دولت چهاردهم ثبات نداشت + فیلم

«عارف» شبیه پزشکیان است/ دولت چاره ای جز اصلاح قیمت بنزین ندارد/ شورای راهبردی دولت چهاردهم ثبات نداشت + فیلم