مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 مرداد 1403 ساعت 20:002024-08-07سياسي

رفع تنش آبی 40000 گمیشانی در دولت سیزدهم

رفع تنش آبی 40000 گمیشانی در دولت سیزدهم

فرماندار گمیشان با تاکید اینکه هیج پروژه ناتمامی را برای دولتی بعدی به میراث نگذاشته ایم، گفت: رفع تنش آبی 9 هزار خانوار گمیشانی شاهکار دولت شهید رییسی در این شهرستان بود که تا ابد در یاد و خاطره ها خواهد ماند.

- امید سقلی عصر امروز چهارشنبه، 17 مرداد در جریان دیدار با مدیر، دبیر و هیئت تحریریه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در گلستان ضمن تبریک هفته خبرنگار و زنده نگهداشت یاد و خاطره شهید صارمی از مجاهدت های خبرنگاران تقدیر و با اشاره به اقدامات ارزنده صورت گرفته در دولت شهید رییسی اظهار کرد: یکی از مهمترین اقدامات این دولت رفع تنش آبی 9 هزار خانوار در سطح شهرستان گمیشان و روستاهای آن بوده است.

وی با بیان اینکه 90 درصد مشکلات در حوزه تنش های آبی شهرستان گمیشان رفع شده است، ادامه داد: در مدت سه سال دولت سیزدهم بیش از 11 تا 12 حلقه چاه در شهرستان گمیشان احداث و به بهره برداری رسیده است و مشکل تامین آب نداریم.

افزایش چشمگیر تولید میگو در گمیشان فرماندار شهرستان گمیشان رفع مشکلات آبی 9 هزار خانوار گمیشانی را شاهکار خدمات ارزنده دولت مردمی شهید رییسی دانست و افزود: آب شرب از موضوعات حیاتی و نیازهای اصلی یک ملت است که دولت سیزدهم با برطرف سازی این مشکل در ذهن مردم این شهرستان ماندگار شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رفع تنش آبی 40000 گمیشانی در دولت سیزدهم

رفع تنش آبی 40000 گمیشانی در دولت سیزدهم