مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 22 مرداد 1403 ساعت 15:552024-08-12بين الملل

بغداد الیوم از پیام السودانی به مقاومت اسلامی عراق درباره شرایط منطقه خبر داد


یک منبع نزدیک به گروه های مقاومت عراق گفت که دولت عراق پیامی را در خصوص تحولات اخیر در منطقه برای مقاومت اسلامی این کشور ارسال کرده و با رهبران مقاومت در تماس است.

- یک منبع نزدیک به گروه های مقاومت عراق گفت که دولت عراق پیامی را در خصوص تحولات اخیر در منطقه برای مقاومت اسلامی این کشور ارسال کرده و با رهبران مقاومت در تماس است.

به گزارش ایسنا، یک منبع آگاه می گوید دولت محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق از حساسیت وضعیت منطقه و عواقب آنچه در غزه می گذرد، آگاه است.

این منبع آگاه روز دوشنبه به وبگاه عراقی بغداد الیوم گفته است: دولت السودانی خطوط ارتباطی با گروه های مقاومت عراق دارد و به دنبال ایجاد آرامش و کنترل عملیات هایی است که مواضع و پایگاه های آمریکا را هدف قرار می دهد تا فرصتی برای خروج نیروهای واشنگتن بر اساس برنامه اعلام شده فراهم کند، اما واشنگتن در این زمینه طفره می رود و جنایت اخیر جرف النصر با هدف قرار دادن سازمان الحشدالشعبی گواه این است که آمریکا در حال پیشبرد دستور کار حمایت از رژیم اشغالگر است، اما این موضوع مورد پذیرش گروه های مقاومت قرار نخواهد گرفت.

منبع نزدیک به گروه های مقاومت عراق اضافه کرد: بر اساس اطلاعات به دست آمده، چند روز پیش پیامی از سوی دولت به گروه های مقاومت عراق ارسال شد که شامل سه نکته بود؛


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بغداد الیوم از پیام السودانی به مقاومت اسلامی عراق درباره شرایط منطقه خبر داد

بغداد الیوم از پیام السودانی به مقاومت اسلامی عراق درباره شرایط منطقه خبر داد