مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 28 مرداد 1403 ساعت 07:152024-08-18اقتصادي

پیشرفت فیزیکی بیش از 95 درصدی احداث ساختمان فرمانداری آغاجاری


رییس اداره اجرای پروژه های ساختمانی و تاسیسات عمومی اداره کل راه و شهرسازی خوزستان گفت: احداث ساختمان فرمانداری شهرستان آغاجاری بیش از 95 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

- ایسنا/خوزستان رییس اداره اجرای پروژه های ساختمانی و تاسیسات عمومی اداره کل راه و شهرسازی خوزستان گفت: احداث ساختمان فرمانداری شهرستان آغاجاری بیش از 95 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

حامد نقاش در گفت و گو با ایسنا با اشاره به پروژه های در حال اجرای این اداره اظهار کرد: عملیات اجرایی احداث ساختمان فرمانداری آغاجاری با اعتبار 18 میلیارد تومان از محل منابع استانی در حال انجام است.

وی افزود: این پروژه بیش از 95 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و پیش بینی می شود با تزریق به موقع اعتبارات در سال جاری به بهره برداری برسد.

نقاش افزود: این ساختمان اداری در مساحتی به وسعت 800 متر مربع زیربنا در حال ساخت است و این ساختمان با اسکلت بتنی ساخته می شود.

رییس اداره اجرای پروژه های ساختمانی و تاسیسات عمومی اداره کل راه و شهرسازی خوزستان ادامه داد: این ساختمان در 2 طبقه و با در نظر گرفتن کلیه موارد موردنیاز ساختمان های اداری در حال احداث است.

وی عنوان کرد: امیدواریم با تخصیص اعتبارات لازم، ساختمان های دولتی و تاسیسات عمومی استان با سرعت بیشتری تکمیل و جهت خدمت رسانی به مردم استان به حوزه های مرب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پیشرفت فیزیکی بیش از 95 درصدی احداث ساختمان فرمانداری آغاجاری

پیشرفت فیزیکی بیش از 95 درصدی احداث ساختمان فرمانداری آغاجاری