مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 29 مرداد 1403 ساعت 14:302024-08-19بين الملل

حمایت از رژیم صهیونیستی موجب تداوم جنایت ها در غزه است


رییس جمهور کشورمان و نخست وزیر مالزی در یک گفتگوی تلفنی ضمن مرور آخرین وضعیت روابط فیمابین به بررسی تحولات جاری در منطقه بویژه مذاکرات در حال انجام برای برقراری آتش بس در غزه پرداختند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، رییس جمهور کشورمان و نخست وزیر مالزی در تماسی تلفنی با یکدیگر گفتگو کردند.

آقای پزشکیان و آقای انور ابراهیم در این گفتگوی تلفنی ضمن مرور آخرین وضعیت روابط فیمابین به بررسی تحولات جاری در منطقه بویژه مذاکرات در حال انجام برای برقراری آتش بس در غزه پرداختند.

سران دو کشور با انتقاد از سیاست ها و اقدامات آمریکا و برخی کشور های غربی در قبال مردم غزه، تاکید کردند: حمایت های رسانه ای و تسلیحاتی این کشور ها از رژیم صهیونیستی بر خلاف ادعای دفاع از حقوق بشر و تلاش برای برقراری آتش بس در غزه است.

 آقای پزشکیان و آقای انور ابراهیم این حمایت ها را موجب تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم و بی دفاع غزه دانستند.

  سران ایران و مالزی همچنین با تاکید بر ضرورت اتحاد و اقدام هماهنگ کشور های اسلامی برای مقابه با جنایات رژیم صهیونیستی و توقف کشتار و نسل کشی در غزه، تصریح کردند: برگزاری نشست سران کشور های همکاری اسلامی اقدامی مؤثر در این راستا است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حمایت از رژیم صهیونیستی موجب تداوم جنایت ها در غزه است

حمایت از رژیم صهیونیستی موجب تداوم جنایت ها در غزه است