مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 18 مرداد 1403 ساعت 13:302024-08-08اقتصادي

احیای 217 واحد تولیدی طی دو سال گذشته در گلستان


طی دو سال اخیر 217 واحد تولیدی احیا و از ورشکستگی 98 واحد جلوگیری شد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، حیدر آسیابی ظهر پنجشنبه در همایش بزرگداشت روز صنعت و معدن با اشاره به اینکه قوه قضاییه پناهگاهی امن برای رفع چالش و مشکلات صنایع و واحدهای تولیدی است، اظهار کرد: با تلاش های که از سوی قوه قضایی صورت گرفت در عرصه صنعت و تولید توانستیم اتفاق های بزرگی رقم بزنیم و نقش بسزایی در رفع موانع ایفا کنیم.

وی با اشاره اینکه طی سال های اخیر گره گشایی های زیادی در عرصه صنعت و تولید استان اتفاق افتاده است، افزود: طی سه سال اخیر هزار و 489 تقاضای واحدهای تولید استان به ستاد اقتصاد مقاومتی واصل شده که از این تعداد مشکل هزار و 248 مورد با پیگیری ها برطرف شد.

رییس کل دادگستری گلستان گفت: تا زمانی که قوانین حمایتی از صنایع به درستی اجرا نشود مشکلات این حوزه همچنان پا برجا است.

وی با اشاره به اینکه هزار و 672 جلسه برای رفع مشکلات تولید کنندگان برگزار شد، افزود: مبلغ 200 میلیارد تومان معوقات بانکی را در جهت پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی برگردانیم.

آسیابی اظهار کرد: طی دو سال اخیر 217 واحد تولیدی احیا شدند و از ورشکستگی 98 واحد جلوگیری شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

احیای 217 واحد تولیدی طی دو سال گذشته در گلستان

احیای 217 واحد تولیدی طی دو سال گذشته در گلستان