مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 مرداد 1403 ساعت 08:302024-07-27اقتصادي

مصرف روزانه 18 میلیون لیتر سوخت در خراسان رضوی


روزانه 18 میلیون لیتر سوخت در خراسان رضوی مصرف می شود.

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر شرکت ملی پخش فراورده های نفتی منطقه خراسان رضوی گفت:خراسان رضوی بعد از تهران، دومین مصرف کننده فرآورده های نفتی است و دورترین فاصله را در میان استان ها با منابع تولید این فرآورده ها دارد، یعنی حدود هزار کیلومتر با منابع استان های جنوبی فاصله دارد.

علی اصغر اصغری گفت: تامین فراورده های نفتی در استان اکنون از خط لوله ری از مسیر گرگان- سمنان- مشهد - تربت حیدریه صورت می گیرد که این خط لوله کفاف نیاز سوخت استان را نمی دهد.

مدیر شرکت ملی پخش فراورده های نفتی منطقه خراسان رضوی گفت: از طرفی برای انتقال سایر فرآورده های نفتی از جنوب کشور به استان، ماهانه هزار میلیارد ریال کرایه حمل پرداخت می شود که رقم بسیار زیادی است.

اصغری افزود: از سال 1401 موضوع ایجاد خط لوله 22 اینچی تابش از مسیر رفسنجان- بیرجند- تربت حیدریه به مشهد به طول 950 کیلومتر مطرح شده است.

وی پیمانکار طرح را قرارگاه خاتم الانبیا (ص) عنوان کرد و گفت: قرار بود ایجاد خط لوله تابش تا سال 1404 تمام شود، اما به دلیل تامین نشدن اعتبار، هنوز ساخت آن آغاز نشده است و طرح در هاله ای از ابهام مانده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مصرف روزانه 18 میلیون لیتر سوخت در خراسان رضوی

مصرف روزانه 18 میلیون لیتر سوخت در خراسان رضوی