مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 15 مرداد 1403 ساعت 09:502024-08-05اجتماعي

آلودگی هوا مسئله ای حل شدنی؛ «ازون» قاتل خاموش پایتخت


دو عامل «گرمای هوا» و «تابش نور خورشید» در این واکنش شیمیایی، حکم انرژی اولیه را ایفا می کنند و نقش بسزایی در تسریع و افزایش آلودگی هوا دارند.

- دو عامل گرمای هوا و تابش نور خورشید در این واکنش شیمیایی، حکم انرژی اولیه را ایفا می کنند و نقش بسزایی در تسریع و افزایش آلودگی هوا دارند.

در واقع برای همین است که ما در تابستان بیشتر شاهد وجود آلاینده ازون این قاتل خاموش هستیم و در زمستان به صورت جدی خبری از آلاینده ازون نیست.

یک کارشناس آلودگی هوا می گوید: آلودگی شهری رایج در فصل تابستان، ناشی از آلاینده اُزون است و از آن به عنوان آلودگی ثانویه یاد می شود و از واکنش شیمیایی میان آلاینده های اولیه در جو، مانند اکسید های نیتروژن و ترکیبات آلی فرار به وجود می آید.

دو عامل گرمای هوا و تابش نور خورشید و اشعه یو وی نقش به سزایی در تسریع و افزایش آلایندگی دارند.

  به گزارش خبرآنلاین، بهزاد اشجعی، کارشناس آلودگی هوا، در توضیح این مسئله می گوید: آلودگی شهری رایج در فصل تابستان، ناشی از آلاینده اُزون است و از آن به عنوان آلودگی ثانویه یاد می شود؛ یعنی به طور مستقیم از هیچ منبعی منتشر نمی شود و صرفاً از واکنش شیمیایی میان آلاینده های اولیه در جو، مانند اکسید های نیتروژن و ترکیبات آلی فرار، به وجود می آید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آلودگی هوا مسئله ای حل شدنی؛ «ازون» قاتل خاموش پایتخت

آلودگی هوا مسئله ای حل شدنی؛ «ازون» قاتل خاموش پایتخت