مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 31 مرداد 1403 ساعت 09:402024-08-21سياسي

راه اندازی پایگاه حشره شناسی در راه آهن و فرودگاه کرج برای مقابله با پشه آئدس


مدیر کل پدافند غیر عامل استانداری گفت: پایگاه مراقبتی حشره شناسی در ایستگاه راه آهن کرج و فرودگاه پیام برای مراقبت از مردم در برابر پشه آئدس راه اندازی شده است.

- ایسنا/البرز مدیر کل پدافند غیر عامل استانداری گفت: پایگاه مراقبتی حشره شناسی در ایستگاه راه آهن کرج و فرودگاه پیام برای مراقبت از مردم در برابر پشه آئدس راه اندازی شده است.

به گزارش ایسنا، سیدحسن هاشمی روز چهارشنبه 31 مرداد با اشاره به مهمترین اقدامات مبارزه با پشه آئدس گفت: جلسات مستمر در سطح استان و شهرستان های تابعه با محوریت رصد و پایش و همچنین آمادگی حداکثری جهت مقابله با بیماری های مرتبط با پشه آئدس در دستور کار قرار گرفت.

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری البرز در ادامه گفت: برگزاری همایش تهدیدات نوین زیستی به منظور تبیین و تشریح بیماری پشه آئدس، برگزاری دوره های آموزشی و وبینارهای مختلف و نیز تبلیغات محیطی و انجام مصاحبه های تلویزیونی و رادیویی، توزیع بروشور و تراکت های آموزشی، اکران بیلبوردهای شهری جهت اطلاع رسانی مناسب و مطلوب از اقدامات مهمی است که در ایام اخیر صورت پذیرفته است.

وی همچنین تصریح کرد: با همکاری شهرداری ها و دهیاری های سراسر استان اقدامات میدانی جهت پیشگیری، پیش بینی و کنترل ناقل مهاجم زیستی در راستای پیگیری مستمر و بی وقفه و نظارت ب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

راه اندازی پایگاه حشره شناسی در راه آهن و فرودگاه کرج برای مقابله با پشه آئدس

راه اندازی پایگاه حشره شناسی در راه آهن و فرودگاه کرج برای مقابله با پشه آئدس