مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 31 مرداد 1403 ساعت 13:502024-08-21اجتماعي

اعتبار ویژه مدیریت بحران در این بخش دیده شده است


معاونت هماهنگی و امور عمرانی استانداری گیلان گفت: برای مقابله با آفت پروانه سفید اشجار در ورودی فومن اعتبار ویژه مدیریت بحران در این بخش دیده شده است.

- به گزارش خبرنگار مهر ، موسی فکور ظهر چهارشنبه در نشست بررسی نگهداری درختان تونل سبز فومن و مقابله با آفت پروانه سفید اشجار ضمن تسلیت فرا رسیدن ایام اربعین اظهار کرد: تونل سبز فومن میراثی است که از گذشته برای ما به یادگار مانده لذا حفظ و نگهداری آن وظیفه ما است.

وی با بیان اینکه متولی راه ها راهداری و داخل شهر شهرداری است، افزود: ورودی شهرستان فومن در جاهای دیگر خیلی کم است اداره راهداری علی رغم اینکه متولی است اما آن تخصص لازم در زمینه نگهداری درختان را ندارد.

فکور با اشاره به اینکه در گذشته جهاد کشاورزی زمانی برای سم پاشی درختان تعیین می کردند، ادامه داد: در این زمان فراتر از سم پاشی است ضعف ها باید تقویت و مقابله با آفت پروانه سفید باید در دستور کار قرار گیرد.

معاون استاندار گیلان ورودی فومن به عنوان یک نماد زیبا در استان و حتی کشور مطرح است، ادامه داد: دستگاه های مختلف در نگهداری درختان کمک کنند لذا درختان آسیب زا و خطر آفرین قطع و جایگزین آن درختکاری انجام شود.

وی با تاکید بر اینکه برای مقابله با آفت پروانه اشجار علفزارهایی که زیستگاه این پرنده است می بایست جمع شود، ا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اعتبار ویژه مدیریت بحران در این بخش دیده شده است

اعتبار ویژه مدیریت بحران در این بخش دیده شده است