مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 5 مرداد 1403 ساعت 15:552024-07-26بين الملل

چین: روابط ما با ژاپن در مرحله ای حساس قرار دارد


وزیر امور خارجه چین در جریان دیدار امروز جمعه با همتای ژاپنی گفت روابط 2 کشور هم اکنون در مرحله حساسی قرار دارد.

- وزیر امور خارجه چین در جریان دیدار امروز جمعه با همتای ژاپنی گفت روابط 2 کشور هم اکنون در مرحله حساسی قرار دارد.

به گزارش ایسنا، وانگ یی ، وزیر امور خارجه چین امروز جمعه به دیدار یوکو کامیکاوا ، همتای ژاپنی خود در حاشیه اجلاس وزرای خارجی اعضای آ.

سه.

آن (سازمان اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا) در لائوس رفت.

به نوشته خبرگزاری رویترز ، این 2 وزیر امور خارجه به بحث در مورد مسائل مورد مناقشه ای همچون اتباع ژاپنی بازداشت شده در چین، ممنوعیت ها در حوزه واردات مواد غذایی و محدودیت ها برای صادرات نیمه هادی ها پرداختند.

روابط چین و ژاپن در سال های اخیر از بابت مسائل مختلفی همچون ادعاهای ارضی 2 کشور، تنش های تجاری و همچنین تصمیم جنجالی توکیو برای رهاسازی آب تصفیه شده نیروگاه هسته ای تخریب شده فوکوشیما به دریا آسیب دیده است.

به رغم این مسائل مقام های پکن و توکیو در ماه های گذشته تلاش هایی به منظور از سرگیری مذاکرات مشورتی بین 2 کشور داشتند که خبر از حرکت آنها به سمت پایداری روابط می داد.

وزارت امور خارجه چین در بیانیه ای درباره دیدار امروز نوشت که وانگ یی خطاب به کامیکاوا گفت: روابط چین-چاپن هم اکنون در یک مقطع سرنوشت ساز قرار


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چین: روابط ما با ژاپن در مرحله ای حساس قرار دارد

چین: روابط ما با ژاپن در مرحله ای حساس قرار دارد