مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 مرداد 1403 ساعت 15:302024-08-10اجتماعي

عقب ماندگی آذربایجان شرقی در نصب دوربین های ثبت تخلفات


، سردار علی محمدی در جمع خبرنگاران افزود: هر چند افزایش نرخ جریمه های رانندگی موجب شده تخلفات این حوزه به صورت چشمگیری کاهش یابد، اما با توجه به ارزیابی های صورت گرفته وجود دوربین های ثبت تخلفات راهنمایی و رانندگی هم به نوبه خود نقش بسزایی در کاهش جرائم رانندگی و طبیعتا کاهش آمار تصادفات منجر به جرح و فوت و حتی سرقت دارد در حالی که در استان ما مجموعه شهرداری اهتمام لازم را برای افزایش دوربین های ثبت تخلفات رانندگی در حوزه شهری ندارد و لازم است در این زمینه اهتمام جدی صورت گیرد.

وی به عملکرد شایسته پلیس راهورِ استان در نظارت بر رفت و آمد خودرو ها به خصوص در ایام پرتردد سال همچون تعطیلات نوروزی و موج سفر های نوبت اول تابستان هم اشاره کرد و گفت: در سایه این نظارت ها، کاهش 38 درصدی تصادفات را در 4 ماهه امسال شاهد بودیم به طوری که در 4 ماهه آخر سال گذشته، 41 هزار و 928 مورد تصادف در استان رخ داده است در حالی که این میزان در 4 ماه امسال به 26 هزار و 968 مورد رسیده است، ضمن این که کاهش فوتی های تصادفات و افزایش مجروحان سوانح رانندگی را هم شاهد بودیم.

سردار محمدی عمده ترین علل وقوع تصادفات شهری به ویژه بین شهری را بی توجهی راننده به جلو، سرعت بالا و خستگی و خواب آلودگی راننده اعلام کرد و افزود: این عوامل موجب شده آمار جراحت سرنشینان خودرو ه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عقب ماندگی آذربایجان شرقی در نصب دوربین های ثبت تخلفات

عقب ماندگی آذربایجان شرقی در نصب دوربین های ثبت تخلفات