مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 مرداد 1403 ساعت 11:102024-07-31سياسي

ابلاغ شیوه نامه برگزاری انتخابات مجلس دانش آموزی در فارس

ابلاغ شیوه نامه برگزاری انتخابات مجلس دانش آموزی در فارس

بر اساس شیوه نامه برگزاری انتخابات مجلس دانش آموزی امسال، در مناطق، نواحی و شهرستان های استان فارس از بین رؤسای شورای دانش آموزی مدارس متوسطه اول و دوم بر اساس تعداد مدارس آن منطقه اعضای شورای مرکزی منطقه به تفکیک دانش آموزان پسر و دختر انتخاب می شوند.

رییس سازمان دانش آموزی استان فارس افزود: در استان از بین رؤسای شورای مرکزی مناطق که تا 16 مرداد ماه به استان ارسال می شود، 11 دانش آموز پسر و 11 دانش آموز دختر به تفکیک برای حضور در شورای مرکزی استان انتخاب می شوند.

کرم زاده در تشریح شرایط کاندیدا های شورای مرکزی استان گفت: امسال کاندیدا های شورای مرکزی استان از بین دانش آموزان پایه های نهم و دهم که دارای معدل حداقل 18 و انضباط حداقل 19 باشند انتخاب می شوند.

وی ادامه داد: 4 دانش آموز پسر و 4 دانش آموز دختر که بالاترین رای را در استان به دست آورند به مجلس دانش آموزی کشوری معرفی می شوند.

انتخابات مجلس دانش آموزی 30 و 31 مردادماه به تفکیک پسران و دختران در استان فارس برگزار می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ابلاغ شیوه نامه برگزاری انتخابات مجلس دانش آموزی در فارس

ابلاغ شیوه نامه برگزاری انتخابات مجلس دانش آموزی در فارس