مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 21 مرداد 1403 ساعت 12:352024-08-11اقتصادي

خریداری هزار و 800 تن گندم در شهرستان نیر


فرماندار نیر از خرید تضمینی یک‎ هزار و 800 تن گندم از کشاورزان این شهرستان خبر داد و پیش بینی کرد این رقم تا پایان دوره برداشت محصول به پنج هزار تن برسد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل علیرضا حسینی در بازدید از محل خرید گندم در این شهرستان اظهار کرد: مرکز خرید گندم، همچنان آماده خرید محصول از کشاورزان زحمتکش این منطقه است.

وی وسعت اراضی زراعی این شهرستان را حدود 78 هزار هکتار ذکر کرد و افزود: اقدامات خوبی برای اجرای طرح کاداستر، نقشه برداری و سنددار شدن اراضی کشاورزی در این شهرستان انجام شده است.

سطح زیرکشت گندم آبی و دیم در شهرستان نیر بیش از 10 هزار و 700 هکتار و اراضی زیر کشت جو آبی و دیم حدود 16 هزار و 300 هکتار است و شرایط اقلیمی مطلوب، شرایط دمای مناسب هوا و رعایت اصول فنی از سوی زارعان با نظارت کارشناسان جهاد کشاورزی سبب تولید محصول مرغوب در نیر می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خریداری هزار و 800 تن گندم در شهرستان نیر

خریداری هزار و 800 تن گندم در شهرستان نیر