مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 مرداد 1403 ساعت 11:252024-08-10سياسي

حرف اول استان همدان در سالجاری مسکن است


نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی گفت: حرف اول در استان همدان مسکن است وهمه باید با قدرت دراین زمینه کمک کنید تا بتوانیم زمین ها را اضافه و قطعه بندی کنیم.

- حمیدرضا حاجی بابایی در گفتگو با خبرنگار مهر ، بیان کرد: تمام تولیدات فکری، عملی و فن آوری های استان در اختیار ما قرار می گیرد، همدان نقش کلیدی در ابریشم داشته است و شاهرگهای اصلی که در همدان در حال به وجود آمدن است و همه مردم ایران باید از غرب کشور عبور کنند طبق این برنامه همدان باید تغییرات اساسی کنند.

وی یادآور شد: رعایت الگوی کشت در استان همدان با توجه به مشکل آب بسیار باید جدی گرفته شود و فامنین و قهاوند به الگوی کشت کشوری تبدیل شده است.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه برای پاسخگویی هر موضوعی و هر چالشی پاسخگو سوالات خواهم بود افزود: تئاتر و فیلم جشنواره کودک و نوجوان را انجام دادیم ولی دلیل نماندن جشنواره این بود همدان با اصفهان رقیب بوده است و باید زیر ساخت های نشدن این موضوع را بررسی کرد که علت نشدن چه بوده است.

نماینده مردم همدان، فامنین و قهاوند در مجلس شورای اسلامی در ادامه این گفتگو تصریح کرد: وظیفه مدیریتی استان این است که وظیفه حمایتی خود را انجام دهد و باشگاه پاس همدان 20 سال دارای مشکل و متولی ندارد و


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حرف اول استان همدان در سالجاری مسکن است

حرف اول استان همدان در سالجاری مسکن است