مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 مرداد 1403 ساعت 10:252024-07-31حوادث

گذشت از قصاص 10 ساعت مانده به اجرای حکم


رییس کل دادگستری آذربایجان غربی از سازش دو فقره پرونده قتل در استان خبر داد.

- رییس کل دادگستری آذربایجان غربی از سازش دو فقره پرونده قتل در استان خبر داد.

به گزارش ایسنا، ناصر عتباتی با اعلام این خبر بیان داشت: در یکی از این پرونده ها در سال 1400 فردی با هویت ب- ا مرتکب قتل عمدی شده بود که حکم قصاص وی صادر و با تایید دیوان عالی کشور در آستانه اجرا قرار داشت که با تلاش هسته های جهادی بخشایش 10 ساعت قبل از اجرای حکم اولیای دم از حق خود گذشته و به محکوم فرصت دوباره زندگی بخشیدند.

عتباتی ادامه داد: در پرونده دیگر نیز فردی با هویت پ - ش از سال 1401 به اتهام قتل عمد تحمل حبس می کرد و با طی مراحل رسیدگی حکم قصاص وی صادر شده بود که در این پرونده نیز سازش در دفتر دادستانی انجام و اولیای دم این پرونده نیز از حق قصاص خود گذشتند.

رییس کل دادگستری استان افزود: با این دو سازش که در راستای پویش به حرمت خون پاک شهدای کربلا می بخشم صورت گرفت و تا اربعین حسینی ادامه دارد، سازش پرونده های قتل به عدد 14 رسید و کل سازش های استان از ابتدای سال به 24 فقره رسید.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گذشت از قصاص 10 ساعت مانده به اجرای حکم

گذشت از قصاص 10 ساعت مانده به اجرای حکم