مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 23 مرداد 1403 ساعت 17:452024-08-13اقتصادي

رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: هرمزگان جز سه استان جوان کشور است


رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: هرمزگان جز سه استان جوان کشور است رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: نرخ باروری در هرمزگان دو و چهارده صدم درصد است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خلیج فارس؛ غلامعلی جاودان در مراسم تجلیل از خبرنگاران حوزه سلامت در بندرعباس افزود: هرمزگان جز سه استان جوان کشور است و برای داشتن اقتصاد پویا و جلوگیری از روند پیری در کشور، باید زاد و ولد افزایش یابد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: راه اندازی مراکز درمان ناباروری در استان یکی از راه های جوانی جمعیت است.

جاودان افزود: تاکنون 13 هزار زوج نابارور در استان شناسایی شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: در تلاش ایم تا پایان سال هزار تخت بیمارستانی به فضای درمانی استان اضافه شود.

جاودان افزود: اکنون بیمارستان 531 تختخوابی بندرعباس با 90 درصد پیشرفت کاری و 56 هزار مترمربع زیربنا در حال ساخت است.

وی گفت: بیمارستان 264 تختخوابی بندرعباس با مشارکت شرکت نفت ستاره خلیج فارس و بیمارستان 160 تختخوابی میناب نیز در حال ساخت است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: اکنون میانگین تخت های بیمارستانی به ازای جمعیت استان، یک و 36 صدم، و در کشور یک و هشت دهم درصد است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: هرمزگان جز سه استان جوان کشور است

رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: هرمزگان جز سه استان جوان کشور است